banner
Dutch Cleaning Mill, uw partner in schoning
Klicken Sie hier f�r die deutsche Version von Dutch Cleaning Mill. Click here for the English version of Dutch Cleaning Mill.
Beschikken over alle benodigden certificaten en vergunningen
Niet alleen schonen. Ook drogen, sorteren, verpakken en opslag
Dutch Cleaning Mill Siloweg 2
4338 PA Middelburg
Nederland

Tel.: +31 (0)118 614 3 58
Fax: +31 (0)118 626 5 65
Email: info@dutchcleaningmill.nl
KvK: 220 35 935
BTW nr.: EORI NL802 746 615 B01


DCM Client Bent u een opdrachtgever
van ons? Bekijk de huidige
voorraad van Uw partijen
in onze online
Voorraadadministratie

Graanverwerking

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in graanverwerking bent u bij ons op de goede plaats! Uw graan is bij onze ervaren en vakkundige medewerkers in goede handen. Doordat zij beschikken over de juiste productkennis, weten ze als geen ander hoe ze uw graan het beste kunnen behandelen. Voor onder andere het schonen, drogen en sorteren van uw graan kunt u ons inschakelen. Wilt u ons direct spreken over onze diensten Bel ons direct

Graanverwerking van A tot Z

Bij ons gaat graanverwerking niet alleen om het verwerken van uw graan, maar ook om de processen die ervoor en erna plaatsvinden. Zo nemen wij graag de logistiek van uw bedrijf op ons. Denk hierbij aan het verzorgen van import en export, het faciliteren van aan- en afvoermogelijkheden en het registreren van uw producten. Bovendien kunt u uw graan na verwerking ook op laten slaan in een van onze opslagruimtes. Of wilt u ons via e-mail bereiken? Stuur een mail

Heeft u ook andere producten?

Beschikt u ook over andere voedingsmiddelen die u wilt laten verwerken? Naast graanverwerking zijn wij ook gespecialiseerd in onder andere het verwerken van koffiebonen en cacaobonen. Wij zorgen er bij elk product voor dat het gewenste resultaat wordt behaald en garanderen altijd kwaliteit. Hiermee zijn wij al veel Nederlandse en Belgische klanten van dienst geweest.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u de graanverwerking aan ons overlaten? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)118 614 3 58, te mailen naar info@dutchcleaningmill.nl of het contactformulier in te vullen.