banner
Dutch Cleaning Mill, uw partner in schoning
Klicken Sie hier für die deutsche Version von Dutch Cleaning Mill. Click here for the English version of Dutch Cleaning Mill.

Dutch Cleaning Mill

Siloweg 2
4338 PA Middelburg
Nederland

Tel.: +31 (0)118 614 3 58
Fax: +31 (0)118 626 5 65
Email: [javascript protected email address]
KvK: 220 35 935
BTW nr.: EORI NL802 746 615 B01

DCM Client

Bent u een opdrachtgever
van ons? Bekijk de huidige
voorraad van Uw partijen
in onze online
Voorraadadministratie

Verpakken van voedingsmiddelen en grondstoffen

Als u het verpakken van voedingsmiddelen en grondstoffen over wilt laten aan een gespecialiseerd bedrijf, bent u bij Dutch Cleaning Mill aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de beschikking over twee semi-automatische verpakkingssystemen die geschikt zijn voor afzakken in jute, polypropyleen of papier. Hierbij kunnen de gewichten variƫren van 25 tot 70 kilogram.

Het beste materiaal voor het verpakken van uw voedingsmiddelen en grondstoffen 

De verpakkingsmaterialen die wij gebruiken bij het verpakken van uw voedingsmiddelen zijn van de beste kwaliteit. Omdat ze vaak in direct contact komen met uw voedingsmiddelen en wij deze met uiterste zorg willen behandelen, voldoen ze aan de kaderverordening 1935/2004 (onderdeel van de Nederlandse Warenwet RVG). Tevens voldoen onze kunststofverpakkingen aan de richtlijn 2002/72/EG.

Wij geven uw verpakking een persoonlijke stempel

Het laten verpakken van uw voedingsmiddelen en grondstoffen is niet alleen een goed idee omdat wij snel en efficiƫnt werken, maar ook omdat wij de zakken kunnen voorzien van een persoonlijke stempel, zoals een geprinte tekst of etiket. Bovendien kunnen we uw grondstoffen pelletiseren en desgewenst voorzien van folie en/of een tophoes. Naast bovengenoemde verpakkingslijnen is er ook een bigbag en afvulstation aanwezig.

Neem contact met ons op

Bent u geĆÆnteresseerd in het laten verpakken van uw grondstoffen en voedingsmiddelen? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten, zoals het regelen van de  logistiek en de  opslag van uw producten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer  +31 (0)118 614 3 58, het e-mailadres info@dutchcleaningmill.nl of het contactformulier. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over het laten verpakken van voedingsmiddelen en grondstoffen en over onze andere diensten.

Opgeslagen goederen met verschillende soorten verpakking bij Dutch Cleaning Mill.