banner
Dutch Cleaning Mill, uw partner in schoning
Klicken Sie hier f�r die deutsche Version von Dutch Cleaning Mill. Click here for the English version of Dutch Cleaning Mill.
Beschikken over alle benodigden certificaten en vergunningen
Niet alleen schonen. Ook drogen, sorteren, verpakken en opslag
Dutch Cleaning Mill Siloweg 2
4338 PA Middelburg
Nederland

Tel.: +31 (0)118 614 3 58
Fax: +31 (0)118 626 5 65
Email: info@dutchcleaningmill.nl
KvK: 220 35 935
BTW nr.: EORI NL802 746 615 B01


DCM Client Bent u een opdrachtgever
van ons? Bekijk de huidige
voorraad van Uw partijen
in onze online
Voorraadadministratie

Drooginstallatie graan

Drooginstallatie voor graan

Een goede drooginstallatie zorgt ervoor dat uw graan automatisch droogt tot het gewenste vochtgehalte. Bij Dutch Cleaning Mill in Middelburg beschikken we over een kistendroogwand, waarbij de kisten zijn voorzien van speciale processors die het vochtgehalte in de kist reguleren. Omdat we de kisten kunnen opstapelen, ontstaat er een hoge droogcapaciteit op een kleine oppervlakte. Ook uw graan kunt u uitstekend in deze drooginstallatie laten drogen.

Behaal het gewenste resultaat met onze drooginstallatie voor graan

We beschikken niet alleen over een goede drooginstallatie voor uw graan, maar ook over ervaren en gespecialiseerde medewerkers. Onze medewerkers hebben de juiste productkennis en zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement op uw graan door adequate schoning en droging. Wilt u naast graan nog een andere grondstof laten verwerken? Dat is geen probleem. Voor iedere zaadsoort hebben wij een passende oplossing. Denk hierbij niet alleen aan het laten drogen van uw grondstoffen, maar ook aan andere soorten productbewerkingen, zoals het voorschonen of het op gewicht sorteren van rijst of andere producten

Kies voor kwaliteit en efficiëntie

Als u uw graan laat drogen bij ons als droogspecialist kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor efficiëntie. Het vochtgehalte van uw graan wordt namelijk door ons en onze kisten gereguleerd, waardoor u zelf niets meer hoeft te doen. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden met u. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)118 614 3 58, een e-mail te sturen naar info@dutchcleaningmill.nl of een bericht achter te laten via ons contactformulier. 
  Wilt u ons direct spreken over onze diensten Bel ons direct Of wilt u ons via e-mail bereiken? Stuur een mail