banner
Dutch Cleaning Mill, uw partner in schoning
Klicken Sie hier f�r die deutsche Version von Dutch Cleaning Mill. Click here for the English version of Dutch Cleaning Mill.
Beschikken over alle benodigden certificaten en vergunningen
Niet alleen schonen. Ook drogen, sorteren, verpakken en opslag
Dutch Cleaning Mill Siloweg 2
4338 PA Middelburg
Nederland

Tel.: +31 (0)118 614 3 58
Fax: +31 (0)118 626 5 65
Email: info@dutchcleaningmill.nl
KvK: 220 35 935
BTW nr.: EORI NL802 746 615 B01


DCM Client Bent u een opdrachtgever
van ons? Bekijk de huidige
voorraad van Uw partijen
in onze online
Voorraadadministratie

Graan schonen

Veel bedrijven die graan verwerken in hun producten laten dit eerst zorgvuldig schonen door een graanschoner. Dit is een machine die speciaal is ontwikkeld voor het schonen van graan. Bent u niet in het bezit van zo n machine en zoekt u een manier waarop u uw graan toch kunt schonen? Dan zijn wij u graag van dienst!

Graan laten schonen door een gespecialiseerd bedrijf

Bij Dutch Cleaning Mill in Middelburg zijn wij onder andere gespecialiseerd in het schoonmaken van granen. Met onze gecertificeerde apparatuur verwijderen wij stenen, grond, metalen en strodelen van uw graan. Op die manier zorgen we ervoor dat uw product klaar is voor verdere verwerking. Wilt u de verwerking liever ook uit handen geven? Ook daarvoor schakelt u ons in. Het is namelijk wel het efficiëntst als u alle processen bij hetzelfde bedrijf laat uitvoeren.

De verwerking van uw graan

Als we klaar zijn met het schoonmaken van uw granen, zijn ze gereed voor verdere verwerking. Ook tijdens het verwerken van granen kunt u op ons rekenen. Wilt u bijvoorbeeld uw graan naast schonen ook laten drogen? Wij beschikken over een speciale drooginstallatie voor graan, waarin uw graan automatisch wordt gedroogd tot het gewenste vochtgehalte.

Kies voor ervaring en vakkundigheid

Laat u het schoonmaken en verwerken van uw granen aan ons over? Dan maakt u de juiste keuze. Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste productkennis, zodat er snel en efficiënt gewerkt kan worden. Bovendien kunt u ervan op aan dat elk product op de beste manier behandeld wordt en dat u daarmee een hoger rendement behaalt. Zo kunt u het schoonmaken van uw granen met een gerust hart aan ons overlaten.

Ontdek onze andere services

Bent u enthousiast geworden over het laten schonen van uw zaad of graan en wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het +31 (0)118 614 3 58, info@dutchcleaningmill.nl of het contactformulier. Wij vertellen u graag meer over het schoonmaken van granen, maar ook over de mogelijkheden voor het verpakken van voedingsmiddelen of opslaan van voedingsmiddelen.
  Wilt u ons direct spreken over onze diensten Bel ons direct Of wilt u ons via e-mail bereiken? Stuur een mail