banner
Dutch Cleaning Mill, uw partner in schoning
Klicken Sie hier f�r die deutsche Version von Dutch Cleaning Mill. Click here for the English version of Dutch Cleaning Mill.
Beschikken over alle benodigden certificaten en vergunningen
Niet alleen schonen. Ook drogen, sorteren, verpakken en opslag
Dutch Cleaning Mill Siloweg 2
4338 PA Middelburg
Nederland

Tel.: +31 (0)118 614 3 58
Fax: +31 (0)118 626 5 65
Email: info@dutchcleaningmill.nl
KvK: 220 35 935
BTW nr.: EORI NL802 746 615 B01


DCM Client Bent u een opdrachtgever
van ons? Bekijk de huidige
voorraad van Uw partijen
in onze online
Voorraadadministratie

Zaadschoning

Voor zaadschoning, ofwel het schoonmaken van zaad, kunt u het beste een professional inschakelen. Een professional kent de producten namelijk als geen ander en beschikt over de beste technieken om de zaadschoning nauwkeurig uit te voeren. Bij Dutch Cleaning Mill in Middelburg hebben we een gespecialiseerd team van ervaren en gedreven professionals die het schoonmaken van zaad uitstekend in de vingers hebben. Als u dus op zoek bent naar een zaadschoningsbedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres.

Zaadschoning voor verschillende soorten zaden

U schakelt Dutch Cleaning Mill in voor het schoonmaken van verschillende zaadsoorten. Denk hierbij niet alleen aan gewone zaden, zoals cacao en lijnzaad, maar bijvoorbeeld ook aan grassen-granen, peulvruchten en bakkerijzaden. Geeft u uw voedingsstoffen uit handen aan ons zaadschoningsbedrijf? Dan wordt uw product eerst bemonsterd en nauwkeurig gecontroleerd op contaminatie en vochtgehalte. Vervolgens bepalen we in overleg met u welke schoningstechnieken we gaan hanteren.

Een zaadschoningsbedrijf waar u op kunt vertrouwen

Al sinds 1994 nemen wij ons werk uitermate serieus. Daarom bieden wij onze klanten een uitgebreide service aan. Het eindigt namelijk niet bij schonen van graan en zaad. Wij kunnen ook assisteren op het gebied drogen, sorteren, verpakken van voedingsmiddelen en de opslag van voedingsmiddelen. Wij beschikken over alle nodige certificeringen en vergunningen die bij deze werkzaamheden komen kijken. U kunt er dus op vertrouwen dat u voor het schoonmaken van zaad en voor aanvullende diensten uitstekend bij ons zaadschoningsbedrijf terecht kunt.

Ontdek onze uitgebreide service

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in graanverwerking. Met een speciale drooginstallatie voor graan zorgen we er bijvoorbeeld voor dat uw graan automatisch droogt tot het gewenste vochtgehalte. Bent u benieuwd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Of hoe wij als zaadschoningsbedrijf aan de slag gaan met het schoonmaken van uw zaad? Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31 (0)118 614 3 58, te mailen naar info@dutchcleaningmill.nl of het contactformulier in te vullen.
 
  Wilt u ons direct spreken over onze diensten Bel ons direct Of wilt u ons via e-mail bereiken? Stuur een mail